به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین روحاللهی طی سخنانی در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش که در سالن جلسات این بنیاد برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: به موازات تنظیم و چاپ آثار این مرجع تقلید و مفسر برجسته قرآن کریم و تدوین منظومه علمی ایشان به دنبال عمومیسازی اندیشه و آثار معظم له هستیم تا به این وسیله محتوای آن برای همه افراد جامعه به خصوص نسل جوان قابل فهم و درک باشد.
وی همچنین با اشاره به این که در حال حاضر جلد هفتادم مجموعه تفسیر تسنیم به همت انتشارات بنیاد علوم وحیانی اسراء زیر چاپ است، افزود: ان شاءالله ظرف یکی دو سال آینده فعالیت های علمی و پژوهشی مربوط به این تفسیر به پایان می رسد و پیش بینی می کنیم حداکثر تا ابتدای سال ۱۴۰۲ جلد هشتادم نیز آماده چاپ شود.
معاون آموزش و پژوهش بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء گفت: ما در این بنیاد، ۱۱ رشته تخصصی داریم و تلاش میشود که این ها بهصورت پژوهش محور باشد، ضمن آن که حدود ۱۱۵ استاد و پژوهشگر در این بنیاد مشغول به فعالیت هستند.
وی یادآور شد: در مراکز حوزوی دکتری پژوهش محور نداریم و رشتههای آموزشی حوزه همواره آموزش محور است و لذا ما برای ۳ رشته درخواست دکتری پژوهش محور کردهایم تا دانشآموختگان با محوریت امر پژوهش، آموزشهای لازم را فرا بگیرند.
سید عباس موسوی تبار، معاون رسانه این بنیاد نیز با اشاره به اهمیت و سودمندی فوق العاده پژوهش در دنیای امروز و به خصوص در راستای تولید علم گفت: در عرصه پژوهش، سرمایهگذاری عالمانه و هدفمند میتواند بسیار پرسود باشد، به شرط آن که مبتنی بر مسایل و نیازهای روز جامعه باشد.
وی خاطرنشان کرد: هر پژوهشی باید منجر به جریان سازی و آگاهیبخشی شود و این امر به کمک رسانه امکانپذیر است، چرا که پژوهش بدون رسانه به هدف مورد نظر نمی رسد.
وحید احمدی، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد اسراء نیز در این نشست با اشاره به حضور ۱۰۰ پژوهشگر در این بنیاد گفت: ۱۰۷ پروژه پژوهشی در این بنیاد انجامشده که خروجی و محصول برخی از آنها تا پایان امسال رونمایی میشود.
نظر شما